Deur reparatie

Deur reparatie

Een deur is misschien wel het meest gebruikte element in een huis of bedrijfspand. Dag in, dag uit worden deuren gebruikt om toegang te krijgen tot het pand en de binnenruimten. Hoe meer mensen er leven of werken, hoe vaker een deur wordt gebruikt. De kans is dus aanzienlijk dat een deur beschadigt. Bijvoorbeeld wanneer er spullen naar binnen of buiten worden gebracht. Maar ook door het opendoen van een deur terwijl er net iets of iemand achter staat. Gelukkig hoeft een deur niet direct te worden vervangen. Een deur reparatie is vrijwel altijd mogelijk.

 

Deur repareren

Veel voorkomende schades aan deuren zijn putjes en krassen die door harde voorwerpen in het deurblad worden gemaakt. Daarnaast raken de kozijnen aan de slotkant van de deur vaak beschadigd. Afhankelijk van het soort materiaal worden deuken en diepe krassen opgevuld. Vervolgens weer glad gemaakt en nabewerkt. Indien nodig (en mogelijk) kan de deur door ons weer in kleur worden gespoten.

 

Soorten deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Het kan gaan om hout, staal, kunststof of aluminium. Hoewel ieder materiaal een andere behandeling nodig heeft, kunnen we vrijwel ieder beschadiging weer herstellen. Zo heeft u weer jaren plezier van uw deuren en kozijnen, zonder dat er een dure vervanging nodig is.

 

Zijn uw deuren beschadigd? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965