Natuursteen reparatie

Natuursteen reparatie

Een mooi voorbeeld van duurzaam materiaal is natuursteen. Het wordt (meestal) met respect voor de natuur gewonnen en door de unieke eigenschappen kan het materiaal eeuwenlang meegaan. Natuursteen wordt veel toegepast als aanrechtbladen, maar ook voor dorpels van ramen en deuren. Ook word natuursteen toegepast in nauwkeurige meetmachines omdat het materiaal nauwelijks gevoelig is voor temperatuurwisselingen. Net als ander materiaal kan het wel beschadigen, daarom repareren we ook natuursteen.

 

Natuursteen repareren

Omdat het om een keihard materiaal gaat, is de kans op krassen niet zo groot. Maar als er krassen zijn ontstaan, bijvoorbeeld door aanraking met andere harde materialen, zijn deze niet makkelijk te verwijderen. Omdat we altijd de uitdaging zien in het repareren van materialen, hebben we inmiddels ervaring in het succesvol repareren van natuursteen.

 

Natuursteen polijsten

Krassen die in het materiaal zijn ontstaan worden door onze monteurs zorgvuldig gepolijst. Dit is nauwkeurig werk want het uitgangspunt is dat de overgang van het polijsten niet terug te zien is. Wanneer het materiaal afgebroken of gebarsten is, dan kunnen we alleen nog proberen de visuele gevolgen te beperken door vulmateriaal toe te passen. 

 

Toepassing

-       Natuursteen vensterbanken

-       Natuursteen dorpels

-       Natuursteen vloeren

-       Natuursteen aanrechtbladen

 

Is er natuursteen beschadigd? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965