HPL reparatie

HPL reparatie

De naam HPL staat voor High Pressure Laminate ook wel bekend als kunststofplaat. Veel oppervlakken in interieurs zijn voorzien van HPL. Bekend voorbeeld zijn de deurtjes van een keuken. De houten deuren worden aan de voorzijde voorzien van een HPL plaat. Want HPL is in vrijwel iedere kleur en textuur te krijgen. Ook andere kasten en interieurs worden vaak met HPL bekleed. Net als veel andere materialen kunnen daar wel beschadigingen aan ontstaan. Gelukkig is een HPL reparatie goed uit te voeren. 

 

HPL repareren

HPL repareren is meestal nodig op de hoeken waar stukjes materiaal zijn afgebroken. Onze monteur maakt de beschadiging eerst goed schoon. Vervolgens gebruikt hij speciale vulpasta om de oppervlakte weer glad te maken. Deze pasta wordt op kleur aangemaakt zodat de reparatie niet of nauwelijks meer te zien is. Na het vullen schuurt of polijst de monteur het geheel weer glad.

 

Interieur reparatie

Omdat HPL veelvuldig wordt toegepast in de interieurbouw, wordt Krastec vaak gevraagd voor reparaties van interieurs. Onze mensen hebben daarom veel ervaring met het repareren van krassen en deuken in allerlei meubels en andere elementen in het interieur. Wel zo fijn, want vervangen is duur, maar u wilt ook niet steeds tegen beschadigingen aankijken.

 

Heeft uw interieur beschadigd HPL? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965