PVC reparatie

PVC reparatie

PVC is een veelgebruikt kunststof. Met name in en rondom huis, kantoor en winkel is het materiaal terug te vinden. Het bekendste voorbeeld is een vloer van pvc, maar ook interieurdelen kunnen bekleed zijn met pvc. Hoewel het materiaal behoorlijk slijtvast is, kunnen krassen en deuken ontstaan. Zeker als het gaat om vloeren is de kans op beschadigingen aanzienlijk. Om te voorkomen dat u het pvc moet vervangen kunnen we vrijwel alle beschadigingen repareren.

 

Reparatie krassen

In veel gevallen kunnen we de ontstane krassen wegwerken door het materiaal te verwarmen en het weer glad te maken. Het kan ook zijn dat we met speciale vloeistof of vulpasta op kleur, de kras wegwerken. Door te polijsten kunnen we de vloer weer glanzend opleveren.

 

Reparatie deuken of putjes

Door stoten of vallen van zware voorwerpen kunnen er deuken of putjes ontstaan in het pvc. Deze kunnen door ons worden opgevuld en worden gepolijst om het weg te werken. Toch kan het voorkomen dat de beschadiging zichtbaar blijft of zelfs niet te repareren is. In zo’n geval kunnen we het beschadigde deel vervangen, mits er nog vervangend materiaal aanwezig is of te verkrijgen.

 

Toepassing

-       PVC vloeren

-       Dakgoten

 

Heeft u beschadigd pvc? Laat Krastec de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte. 

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965