Glas reparatie

Glas reparatie

Overal om ons heen wordt glas toegepast. Maar naast de ramen waar we iedere dag door naar buiten of binnen kijken, zijn er ook andere toepassingen. Zo kan glas ook worden gebruikt in interieurs in bijvoorbeeld meubels. Ook zijn er voorwerpen die een glaslaag hebben voor een mooie afwerkingen. Hoewel glas een hard materiaal is, kunnen er evengoed krassen ontstaan. Ook kunnen er hoekjes afbreken zodat er een lelijke plek ontstaat. Dan is reparatie van glas in veel gevallen mogelijk zodat u zich niet hoeft te storen aan beschadigingen.

 

Glas repareren

Glas repareren is een precies karwei. Het harde materiaal wordt door ons behandeld en gepolijst om te herstellen. Door het gebruik van het juiste gereedschap is de schade na de behandeling niet of nauwelijks meer zichtbaar. Overigens kan niet alle schade aan glas worden gerepareerd, zoals bijvoorbeeld barsten.

 

Glas polijsten

Elementen met glazen oppervlakken die vaak worden gebruikt, krijgen na verloop van tijd soms krassen in het glas. Denk bijvoorbeeld aan meubels of bijvoorbeeld een bar met glazen bovenkant. Deze gebruikers krassen kunnen door ons worden gepolijst zodat de krassen verdwijnen en het glas weer mooi glanst.

 

Toepassing

-       Ramen van een woning

-       Autoruiten

 

Heeft u beschadigde ruiten of andere glazen voorwerpen? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965