Hout reparatie

Hout reparatie

Hout is een van de oudste materialen die we in onze woningen en bedrijfspanden toepassen. Het is eenvoudig te bewerken en biedt voldoende sterkte om constructie en afwerking te maken. Maar het meeste hout is geen hard materiaal dus een deuk of kras treedt snel op. Ook behandelde houtsoorten kunnen oppervlakte beschadigingen krijgen. Veel oppervlakken zijn niet eenvoudig te vervangen. Daarom is hout reparatie vaak de uitkomst.

 

Hout repareren

Door het beschadigde hout te repareren voorkomt u dat een deel vervangen moet worden. Dit zijn namelijk meestal complexe en dure operaties. Onze medewerkers kunnen de meeste beschadigingen opvullen en glad maken zodat de beschadiging niet meer zichtbaar is. Wel zo duurzaam want u gooit niets weg en er is geen nieuw hout nodig.

 

Behandeld hout

Veel hout wordt behandeld door bijvoorbeeld te verven of te lamineren. Helaas kan ook dat beschadigen. Onze mensen beschikken over de juiste middelen om ook deze beschadigingen te repareren. Indien mogelijk kan het houtwerk door ons weer in kleur worden gespoten. Houtsoorten die geen egale kleur hebben, worden gerepareerd met pasta wat op kleur van het hout wordt gemaakt.

 

Heeft u houtwerk met beschadigingen? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965