Staal reparatie

Staal reparatie

Harde materialen worden vaak toegepast omdat het een sterke constructie biedt. Zo wordt ook staal veelvuldig om ons heen toegepast vanwege deze gunstige eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan deurkozijnen, machine behuizingen, trappen, balustrades en nog veel meer. Net als andere materialen kan ook staal beschadigen zodat er lelijke plekken ontstaan in en rondom uw huis of werkplaats.

 

Staal repareren

Vaak gaat het om lakschade bij de beschadigingen van staal. In dat geval werken onze mensen de kleur bij en indien nodig wordt het geheel weer in kleur gespoten. Soms kunnen er ook deuken of putten ontstaan. Ook deze kunnen we in de meeste gevallen herstellen en in indien nodig brengen we daarna de oppervlakte weer terug in de originele kleur.

 

Metaalschade repareren

Schade aan metaal zijn meestal krassen in de lak. Maar bij aanraking met harde materialen kan er ook een diepe kras in het materiaal zelf ontstaan. Ook deze schade kunnen we repareren door te schuren, polijsten en opnieuw te spuiten. Wel zo prettig want het vervangen stalen elementen is vaak een dure bezigheid.

 

Toepassing

-       Kozijnen van staal

-       Waterslagen van staal

 

Heeft beschadigde metalen oppervlakken? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965